OM OSS

Om oss

GODKJENT EU-KONTROLL BILVERKSTED
Autoexperten Lambertseter AS tidligere Lambertseter Bilverksted AS, er et godkjent bilverksted med lang erfaring som frittstående bilverksted. I alle år har vi vært opptatt av å levere den beste service til våre kunder. Derfor har vi kunder som har vært hos oss i en årrekke og kommer til oss når bilen trenger det. Vi har alltid hatt en lokal profil, men har vært et bilverksted for hele Oslo. Vi ligger lett tilgjengelig med kort vei til offentlig kollektiv. Våre bilmekanikere har høy kompetanse sammen med allsidig og lang erfaring. De deltar jevnlig på kurs og holdes oppdatert på den tekniske utvikling. Derfor er vi sikre at vi kan alltid tilby deg gode løsninger og den høyeste kvalitet.

Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer her!

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER PDR

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

Les mer her!

eu kontroll bilverksted godkjent bilverksted reparasjon service bil reparasjon el bil eu kontroll el bil service el bil reparasjon bil service 4hjulskontroll bremse service bremse reparasjon automat girkasse  girkasse problem automat girkasse flush flush girkasse polering lakkering spot repair karosseriarbeid billakkering billig reparasjon Nordstrand Rustad Mortensrud Hauketo Holmlia alna Bekkelaget Ekeberg